Yhteystiedot

Ajatusalta Psykologipalvelut

psykologi Laura Flöjt-Leinonen

Käyntiosoite:

Terveyden ja hyvinvoinnin keskus Horisontti

Kauppakatu 21 A, 5. krs

87100 KAJAANI

Postiosoite:

Hiillostie 9, 87700 Kajaani

y-tunnus: 3142871-2

(arvonlisäverorekisterissä)

sähköposti: laura@ajatusalta.com

puhelin/WA: 050-5898767

Katso videoesittely. Yrityksen nimi on muuttunut tämän videon teon jälkeen, mutta muuten sisältö pitää paikkansa.

Voit kysyä lisätietoja tai varata ajan soittamalla, tekstiviestillä, WA- tai Messenger-viestillä tai oheisella yhteydenottolomakkeella. 

Vastaan viesteihin viimeistään vuorokauden sisällä.

  • Facebook
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi, viestisi on toimitettu perille!

Laura Flöjt-Leinonen

Olen psykologi (PsM, FM) ja urheilupsykologi.  Olen työskennellyt kaiken ikäisten ihmisten parissa sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä kouluterveydenhuollossa.  Meillä jokaisella huippu-urheilijasta terveysliikkujaan on omat vahvuutemme ja kehittämisen paikkamme. Vastaanotolleni ovat tervetulleita myös erityisryhmiin kuuluvat henkilöt. Liikunnan ilo kuuluu kaikille! 

Koen olevani etuoikeutettu, kun saan kulkea hetken aikaa asiakkaideni rinnalla jotakin tiettyä teemaa yhdessä pohtien. Inspiroidun ihmisten sisäisestä voimasta ja palosta, joka aina löytyy, vaikka sitä joskus pitäisi kannatella tai luoda sille tilaa.

  Näen jokaisen asiakkaan liikuntataustastaan riippumatta ainutlaatuisessa tilanteessaan,

oman elämänsä ultramatkalla. 

Työtäni ohjaavia arvoja ovat asiakkaan kunnioittaminen sekä hänen yksilöllisten tavoitteidensa tukeminen ja  hyvinvointinsa lisääminen. Toivon voivani tarjota asiakkaille turvallisen tilan tehdä oivalluksia ja opetella tulemaan toimeen kaikenlaisten tunteiden kanssa. Ilman tunteita ei ole elämää, eikä urheiluakaan. 

En ole itse koskaan ollut se nopein, vahvin enkä ketterin. Mutta innolla ja sisulla pääsee pitkälle, siksi ultrajuoksu on minun kehoni ja mieleni pelikenttä.  Urheilupsykologiaan hurahdin, kun halusin oppia hallitsemaan mieltäni suunnistaessani. Liikunta on minulle hyvinvoinnin lähde ja tärkeä itseni toteuttamisen väylä. Olen kiinnostunut kuulemaan, mitä kaikkea liikunta merkitsee sinulle!  

Käynneillä tarkastelemme tilannetta aina kokonaisvaltaisesti mm. kehon tarpeet huomioiden. Hankkimani lisäkoulutuksen vuoksi työskentelyyn voi sisältyä myös syömiskäyttäytymiseen ja ravitsemukseen liittyvien asioiden käsittelyä. Terveydellisten syömiseen ja ravitsemukseen liittyvien asioiden hoito kuuluu kuitenkin aina laillistetulle ravitsemusterapeutille ja lääkärille.

Lisäkoulutus: Liikunta- ja urheilupsykologian perusopinnot (Jyväskylän avoin yliopisto), urheiluravitsemuksen perusopinnot (Itä-Suomen avoin yliopisto), Rentoutusvalmentaja SHL,  psykofyysisen psykoterapian perusteet v. 2021. Tavoitteeni on liikunta- ja urheilupsykologian sertifikaatti.

lähtö hetassa 2019.jpg

Mistä nimi Ajatusalta tulee? 
 
Ajatusalta tarkoittaa kainuun murteella  "syventyneesti, keskittyneesti". Sillä tavalla haluan palvella Sinua ainutlaatuisessa elämäntilanteessasi. Jos se on tavoitteesi, voimme  yhdessä työskennellä sen eteen, että Sinä pystyisit tekemään suorituksesi rauhallisin mielin ja ajatusalta.