top of page
Yhteystiedot

Ajatusalta Psykologipalvelut

psykologi Laura Flöjt-Leinonen

Käyntiosoite:

Terveyden ja hyvinvoinnin keskus Horisontti

Kauppakatu 21 A, 5. krs

87100 KAJAANI

y-tunnus: 3142871-2

(arvonlisäverorekisterissä)

sähköposti: laura@ajatusalta.com

puhelin/WA: 050-5898767

Voit kysyä lisätietoja tai varata ajan soittamalla, tekstiviestillä, WA- tai Messenger-viestillä tai oheisella yhteydenottolomakkeella. 

Vastaan viesteihin viimeistään kahden vuorokauden sisällä.

  • Facebook
Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi, viestisi on toimitettu perille!

Olen psykologi (PsM, FM), ja työskentelen yrittäjänä toiminimen ja Koulutusvain oy:n kautta.

 

Urheilupsykologisten asiakkaiden yksityisvastaanotto on Terveyden ja hyvinvoinnin keskus Horisontissa tai etäyhteydellä.

 

Suurimman osan työpanoksestani ostaa Kainuun hyvinvointialue. 

 

Olen työskennellyt kaiken ikäisten ihmisten parissa sosiaali- ja terveydenhuollossa sekä kouluterveydenhuollossa.

 

Moninaiset neurokirjon erityispiirteet ja niiden merkitys mielenterveyden ja toimintakyvyn kannalta ovat työurani aikana olleet tärkeä kiinnostuksen kohde lievistä ADHD- ja  autismikirjon piirteistä  vaikeimpiin kehityksellisiin häiriöihin. Näistä teemoista olen kouluttanut varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen henkilökuntaa. 

Liikunta- ja urheilupsykologian kautta olen kiinnostunut myös elämäntapavalmennuksesta sekä suorituskyvyn edistämisestä työelämässä. Asiakkainani on myös vaativilla aloilla työskenteleviä yrittäjiä. 

Asiakkaiden kanssa tarkastelemme tilannetta aina kokonaisvaltaisesti mm. kehon tarpeet ja ympäristön vaatimukset huomioiden. Hankkimani lisäkoulutuksen vuoksi työskentelyyn voi sisältyä myös syömiskäyttäytymiseen ja ravitsemukseen liittyvien asioiden käsittelyä.  

Lisäkoulutuksia mm. : Liikunta- ja urheilupsykologian perusopinnot (Jyväskylän avoin yliopisto), urheiluravitsemuksen perusopinnot (Itä-Suomen avoin yliopisto), Rentoutusvalmentaja SHL,  psykofyysisen psykoterapian perusteet, autismin asiantuntijakoulutus, myötätuntokeskeiset menetelmät lyhytinterventioissa, alakouluikäisen tunne-elämätutkimus. Olen työn ohella psykoterapeuttikoulutuksessa, suuntauksena kognitiivinen käyttäytymispsykoterapia (KKT, CBT). 

bottom of page