Palvelut ja hinnat

Missä palvelua saa, mitä se sisältää, kenelle se sopii

ja paljonko sen maksaa?

 

Missä?

 

Kasvotusten voimme tavata Kainuussa sekä muutamilla muilla paikkakunnilla (Vaala, Pyhäntä, Utajärvi ja Sonkajärvi). Sovitaan paikka, kun varaat aikaa.

 

Etävastaanotto on mahdollinen koko Suomen alueella. Etäyhteyttä varten asiakkaalla on oltava hyvä nettiyhteys, sekä kamera ja mikrofoni laitteessa tai siihen yhdistettynä. 

Mitä?

 

Psyykkisessä valmennuksessa tähdätään tyypillisesti suorituskyvyn parantamiseen  tietyn suunnitelman mukaan. Psyykkisen valmennuksen menetelmiä voidaan hyödyntää myös työelämässä, esiintymisessä tai muihin vaativiin tavoitteisiin valmistautumisessa.

Psykologin vastaanottokäynneillä näkökulma on laajempi. Tavoitteena voi esimerkiksi olla, että asiakkaan näkemys omasta tilanteestaan jäsentyy, vaihtoehdot selkiytyvät tai hänen selviytymiskeinonsa monipuolistuvat. Asiakasta askarruttava teema voi liittyä suoraan liikuntaan ja kehollisuuteen, tai liikunta voi olla hänen tilanteessaan keskeinen voimavara. 

Rentoutusvalmennuksessa vahvistetaan voimavaroja ja tarvittaessa opetellaan rentoutumista. Rentoutuskertojen sisältö räätälöidään yhdessä. Käytän menetelmänä pääasiassa suggestorentoutusta, jonka tarkoitus on vahvistaa valittua suuntaa esimerkiksi elämäntapamuutoksissa. Rentoutuskerroilla mallinnetaan myönteistä ja voimaannuttavaa itsepuhetta. Rentoutuskertoihin sisältyy alkukeskustelu, rentoutus ja loppukeskustelu. Rentoutusvalmennusta toteutetaan yksilöllisenä prosessina tai ryhmätunteina ja kursseina.

Kenelle?

Palvelut sopivat kaikille, jotka haluavat saavuttaa tavoitteensa tai täsmentää niitä tai käsiteltävä teema liittyy jollakin tavalla suoriutumisen maailmaan. Etusivulta voit lukea lisää aiheesta. Yhteystiedot-sivulla ja FB:ssa voit tutustua ammatillisiin mielenkiinnon kohteisiini ja koulutustaustaani. Kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita. Lapsi voi tulla yhdessä vanhemman kanssa. Valmentajan mukana olo urheilijan työskentelyprosessissa on yleensä tarkoituksenmukaista ja tärkeää. Työskentelen mielelläni myös soveltavan liikunnan parissa. 

Urheiluseura voi pyytää luentoa, alustusta ja harjoitteiden vetämistä esim. osana leiriä tai valmentajan konsultaationa. Teemoja voivat olla esim. stressinhallinta, rentoutumis- ja keskittymiskeinojen harjoittelu tai itseluottamuksen vahvistaminen.

Hinnat
Psyykkinen valmennus ja psykologikäynnit
  • alkukartoituskäynti 60 min/70 e tai 90 min/90 e
  • yksittäinen jatkokäynti 60 min 80 e
  • opiskelija- ja eläkeläisalennus 10 %
  • Joukkueille ja seuroille hinta neuvotellaan kokonaisuuden mukaan.
Rentoutusvalmennus
  • yksilölllinen räätälöity jakso: alkukartoitus (60 min) + 3 x 60 min yht. 180 e
  • ryhmille: katso ryhmäilmoitukset alta tai Ajatusaltan FB-sivulta