Palvelut ja hinnat

 

Missä?

 

Toimin  pääasiassa Kajaanissa. Etävastaanotto on mahdollinen koko Suomen alueella ja poikkeustilanteissa ulkomailla. Etäyhteyttä varten asiakkaalla on oltava hyvä nettiyhteys, sekä kamera ja mikrofoni laitteessa tai siihen yhdistettynä. 

Palvelut yksityisasiakkaille

 

Psyykkisessä valmennuksessa tähdätään tyypillisesti suorituskyvyn parantamiseen  tietyn suunnitelman mukaan. Psyykkisen valmennuksen menetelmiä voidaan hyödyntää myös työelämässä mm. leadership coachingissa, esiintymisessä tai muihin vaativiin tavoitteisiin valmistautumisessa. 

Psykologin vastaanottokäynneillä näkökulma on laajempi. Tavoitteena voi esimerkiksi olla, että asiakkaan näkemys omasta tilanteestaan jäsentyy, vaihtoehdot selkiytyvät tai hänen selviytymiskeinonsa monipuolistuvat. Teen myös psykologin tutkimuksia.

Rentoutusvalmennuksessa vahvistetaan voimavaroja ja tarvittaessa opetellaan rentoutumista. Rentoutuskertojen sisältö räätälöidään yhdessä. Käytän menetelmänä pääasiassa voimavararentoutusta, jonka tarkoitus on vahvistaa valittua suuntaa esimerkiksi elämäntapamuutoksissa. Rentoutuskerroilla mallinnetaan myönteistä ja voimaannuttavaa itsepuhetta. Rentoutusvalmennusta toteutetaan ryhmätunteina ja kursseina.

Palvelut sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajille sekä yhteisöille:

Psykologin työtehtävät mm. kouluterveydenhuollossa ja erityishuollossa, konsultaatiot ja asiantuntijaluennot.

Hinnat
Psyykkinen valmennus ja psykologikäynnit
  • Alkukartoituskäynti 60 min/70 e tai 90 min/90 e
  • Yksittäinen jatkokäynti 60 min 85 e
  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus 10 %
  • Psyykkisen valmennuksen ja rentoutusvalmennuksen hintaan sisätään alv 24 %
  • Psykologikäyntien hintaan ei lisätä arvonlisäveroa 
  • Työ- ja koulutustilanteeni vuoksi en voi ottaa syksyn 2022 aikana uusia yksilöasiakkaita. Psykoterapian koulutusasiakkaaksi pääsemistä voit tiedustella terveydenhuollon yksikön kautta, sillä asiakkaalla on oltava hoitokontakti koulutuspsykoterapian ohella.
 
 
 
Yhteisöasiakkaille sopimuksen mukaan.