top of page

Palvelut ja hinnat

Missä ja miten?

 

Toimin  pääasiassa Kajaanissa. 

 

Etävastaanotto on mahdollinen koko Suomen alueella ja poikkeustilanteissa ulkomailla. Etäyhteyttä varten asiakkaalla on oltava hyvä nettiyhteys, sekä kamera ja mikrofoni laitteessa tai siihen yhdistettynä. 

Palvelut yksityisasiakkaille

 

Psyykkisessä valmennuksessa tähdätään tyypillisesti suorituskyvyn parantamiseen  tietyn suunnitelman mukaan. Psyykkisen valmennuksen menetelmiä voidaan hyödyntää myös työelämässä mm. leadership coachingissa, esiintymisessä tai muihin vaativiin tavoitteisiin valmistautumisessa. 

Psykologin vastaanottokäynneillä tavoite on asiakkaan hyvinvoinnin kohentuminen. Tavoitteena voi esimerkiksi olla, että asiakkaan näkemys omasta tilanteestaan jäsentyy, vaihtoehdot selkiytyvät tai hänen selviytymiskeinonsa monipuolistuvat. Hyödynnän työskentelyssä kognitiivisen käyttäytymispsykoterapian sekä siihen linkittyvän hyväksymis- ja käyttäytymisterapien menetelmiä sekä psykofyysisen psykoterapian työotetta.

 

Yksilötyöskentelyyn voi yhdistää rentousharjoittelua.Käytän menetelmänä pääasiassa sovellettua rentoutusta ja voimavararentoutusta. Rentoutusvalmennusta toteutetaan kysynnän mukaan myös ryhmätunteina ja kursseina.

Palvelut sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajille sekä yhteisöille:

Psykologin työtehtävät ostopalveluna mm. kouluterveydenhuollossa ja erityishuollossa, konsultaatiot ja asiantuntijaluennot.

Hinnasto
  • Vastaanottokäynti 45 min 85 e

  • Opiskelija- ja eläkeläisalennus 10 %

  • Psyykkisen valmennuksen ja rentoutusvalmennuksen hintaan lisätään alv 24 %

  • Psykologikäyntien hintaan ei lisätä arvonlisäveroa (terveyden- ja sairaanhoidon palvelu, alv 0%)

  • Vuonna 2023 on tilaa vielä 1-2 kognitiivisen käyttäytymispsykoterapian koulutusasiakkaalle edullisemmalla hinnalla. 

Yhteisöasiakkaille sopimuksen mukaan.
 
 
 
 

bottom of page